Animatievideo’s ter ondersteuning van je dienstverlening

De afgelopen weken zijn we gestart met de ontwikkeling van korte animatievideo’s waarin de S&P proposities toegelicht worden. In ongeveer 2 minuten per video lopen we langs de oplossingen, de voordelen en de toepasbaarheid van de propositie.

Ondertussen hebben we een aantal animatie video’s ontwikkeld ter ondersteuning van de S&P oplossingen. Deze video’s geven inzicht in de specifieke pensioenoplossingen zoals de Risicoscan en onze E-learnings.

Mee te nemen naar jouw klanten

De animatievideo’s die we ontwikkelen kun je meenemen naar jouw klanten of relaties. Gebruik ze als pitch om in korte tijd een oplossing inzichtelijk maken, als houvast wanneer je iemand over de oplossingen wilt informeren of stuur ze op naar relaties als sneak preview.

Helpt het voor jouw campagnes om jouw bedrijfsnaam en/of logo terug te laten komen in de video? Neem contact met ons op en wij kunnen deze erin verwerken.

Waar vind je de animaties?

De animatievideo’s vind je op de propositie pagina’s in de kennisbank. Bovenaan iedere pagina vind je de video’s. Met behulp van de Youtube-link kun je deze altijd en overal delen en bekijken.

Op dit moment zijn er animaties ontwikkeld voor de Risicoscan en E-learning oplossingen, andere animaties zullen de komende weken online komen.

Risicoscan: https://youtu.be/XRHxonDBvWE

E-Learning: https://youtu.be/fCP47Ga4xxY