a.s.r. Online Pensioen Spreekuur

Beste a.s.r. collega,

Bedankt voor je interesse in het 1-op-1 Online Pensioen Spreekuur.

Vanaf 1 januari 2021 heeft a.s.r. een nieuwe pensioenregeling: Het Andere Pensioen. Een pensioenregeling blijft ingewikkelde materie, maar het gaat wél om jouw inkomen voor later. Daarom willen we ervoor zorgen dat je over de juiste informatie beschikt om een goede keuze voor later te kunnen maken. Montae & Partners is gevraagd om een rol te spelen in het informatietraject. We zijn in november gestart met webinars, gevolgd door Online Pensioen Spreekuren met ervaren pensioenspecialisten.

Het Online Pensioen Spreekuur duurt 30 minuten. Tijdens het Spreekuur ga je in gesprek met een pensioenspecialist van Montae & Partners en kun je jouw persoonlijke vragen over Het Andere Pensioen stellen. Ook kun je in het gesprek uitleg krijgen over welke wijzigingen er zijn, wat deze betekenen voor de opbouw van jouw pensioen bij a.s.r. en welke gevolgen er zijn voor het nabestaandenpensioen. Begin november heb je jouw persoonlijke overzicht ontvangen. Zorg dat je dit bij de hand hebt tijdens het gesprek, zodat je hier samen met de pensioenspecialist doorheen kan lopen.

Aanmelden voor een Online Pensioen Spreekuur:

Je kunt je aanmelden voor een Online Pensioen Spreekuur door hieronder een datum en een tijdstip te kiezen (dag én tijd aanklikken in de kalender). Vul vervolgens je e-mailadres, naam en telefoonnummer in en klik op ‘Opslaan’. Je ontvangt daarna een e-mail waarin je aanmelding wordt bevestigd. 

Na 11 december is het helaas niet meer mogelijk om je nog aan te melden voor het Online Pensioen Spreekuur. Wil je toch nog een gesprek, meld je aan door een e-mail te sturen naar support@soderbergpartners.nl. Dan kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn.