Webinar Het Andere Pensioen

Beste a.s.r. collega,

Bedankt voor je interesse in het webinar Het Andere Pensioen.

Vanaf 1 januari 2021 heeft a.s.r. een nieuwe pensioenregeling: Het Andere Pensioen. Een pensioenregeling blijft ingewikkelde materie, maar het gaat wél om jouw inkomen voor later. Daarom willen we ervoor zorgen dat je over de juiste informatie beschikt om een goede keuze voor later te kunnen maken. Montae & Partners is gevraagd om een rol te spelen in het informatietraject. We starten in november met een webinar.

In het webinar leggen we je in ongeveer 60 minuten uit welke wijzigingen er zijn en wat dit betekent voor de opbouw van jouw pensioen bij a.s.r. Ook leggen we uit welke gevolgen er zijn voor het nabestaanden pensioen en geven we een toelichting op het persoonlijke overzicht dat je begin november ontvangt. Tijdens de uitleg is er de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden voor een pensioen webinar:

Let op! Je kunt je tot uiterlijk 2 dagen voor de geplande datum voor een webinar aanmelden!

Je kunt je aanmelden voor één van de geplande pensioen webinars door hieronder een datum en een tijdstip te kiezen (dag én tijd aanklikken in de kalender). Vul vervolgens je e-mailadres, naam en telefoonnummer in en klik op ‘Opslaan’. Je ontvangt daarna een e-mail waarin je aanmelding wordt bevestigd.