Presentatie Nieuwe Pensioenregeling

 

Beste medewerker,

Bedankt voor je interesse in de presentatie over de Nieuwe Pensioenregeling.

Vanaf 1 oktober 2021 krijgen BMN en Bouwmaat een nieuwe pensioenregeling. De nieuwe pensioenregeling wordt uitgevoerd door BeFrank. Een pensioenregeling blijft ingewikkelde materie, maar het gaat wél over jouw inkomen voor later. Daarom willen we ervoor zorgen dat je over de juiste informatie beschikt om een goede keuze voor later te kunnen maken. Montae & Partners is gevraagd om een rol te spelen in het informatietraject. We starten in september met een serie pensioenpresentaties.

In de presentatie leggen we je in ongeveer anderhalf uur uit welke wijzigingen er zijn en wat dit betekent voor de opbouw van jouw pensioen bij BeFrank. Ook leggen we uit welke gevolgen er zijn voor het nabestaanden pensioen en geven we een toelichting op het persoonlijke overzicht dat je begin september hebt ontvangen. Tijdens de presentatie heb je uiteraard de gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden voor een pensioen presentatie:

De presentaties worden gehouden van woensdag 15 tot en met donderdag 23 september 2021 op verschillende locaties (Van der Valk hotels) in het land.

De aanvang is steeds om 19.00 uur.
Inloop is vanaf 18.00 uur en er staat eten (diner) voor je klaar. De presentaties duren ongeveer 90 minuten, dus tot ongeveer 20.30 uur.

Let op! Je kunt je tot uiterlijk 10 september voor een presentatie aanmelden!

Toegang van der Valk Apeldoorn
Het Van der Valk hotel in Apeldoorn maakt gebruik van testen voor toegang. Dit betekent dat je alleen naar binnen mag als je een bewijs hebt dat je volledig gevaccineerd bent, een negatieve PCR test kan laten zien of een bewijs hebt dat je hersteld bent van corona. Zonder één van deze bewijzen krijg je geen toegang tot de locatie Apeldoorn.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor één van de geplande pensioen presentaties door hieronder een locatie te kiezen. Kies daarna uit de getoonde datums en tijdstippen door een datum en een tijd aan te klikken (ook als er maar één datum of tijdstip wordt getoond). Vul vervolgens je e-mailadres, naam en telefoonnummer in en klik op ‘Opslaan’. Je ontvangt daarna een e-mail waarin je aanmelding wordt bevestigd.