Söderberg & Partners: Nieuwe collega Chiel Nagtegaal

Per 1 februari ben ik begonnen als Group Controller binnen Söderberg & Partners. Hiervoor heb ik 5 jaar lang bij accountantsorganisatie Baker Tilly gewerkt. In deze 5 jaar heb ik voor veel verschillende soorten organisaties mogen werken en verschillende type opdrachten uit mogen voeren.

Mij kun je benaderen voor alle Finance gerelateerde zaken, maar mijn specialiteit zal ligt bij het accountant vak. Verslaggevingsvraagstukken, waarderingsvraagstukken (wet- en regelgeving), maar ook consolidatievraagstukken; kom maar op!

Ik woon momenteel in Leiden, maar ik zal in de loop van 2023, wanneer appartement gereed is voor de oplevering, verhuizen naar Zoetermeer. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag in de natuur voor een goede wandeling of hike. Ook ga ik graag naar concerten en festivals en ben ik op zondagen nog wel is te vinden in een bepaald voetbalstadion in Amsterdam waar ik (momenteel) dan vervolgens weer teleurgesteld naar buiten wandel… Ook kan je mij een plezier doen met een goed boek.

Ik ben erg blij om onderdeel te zijn van de Söderberg & Partners familie en kijk er naar uit om bij te dragen aan de verdere groei van Söderberg & Partners.