Conceptbenefits maakt corona-sneltesten beschikbaar voor haar klanten

In samenwerking met BuroVitaal biedt Conceptbenefits klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van corona-sneltesten. Op deze manier helpt Conceptbenefits haar klanten de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Het is voor onze partners binnen het Söderberg & Partners Netwerk ook mogelijk om gebruik te maken van deze tests én om deze tests aan te bieden aan klanten. Neem voor meer informatie contact op met André Rog:
andre.rog@conceptbenefits.nl
+31 6 27 07 02 16

COVID-19 heeft al een forse impact op organisaties en als werkgever wilt u uw medewerkers zo snel mogelijk weer veilig en gezond aan het werk krijgen. Het testen van medewerkers kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. De tests zijn inmiddels zo snel en betrouwbaar dat een uitslag binnen een half uur mogelijk is. Conceptbenefits biedt haar klanten nu de mogelijkheid om werknemers tegen een gereduceerd tarief én op factuur te laten testen op COVID-19.

Verzuim door wachttijd

André Rog van Concept benefits legt uit: ‘’Als we kijken naar de verzuimcijfers zien wij ook bij onze klanten dat zij te maken krijgen met de negatieve invloed van COVID-19. Lange verwerkingstijd van corona-testen bij GGD’s zorgt ervoor dat werknemers soms onnodig lang thuiszitten. Een medewerker die een dag onnodig thuiszit kost al snel meer dan 200 euro. Omdat wij onze relaties graag ondersteunen als het gaat om de gezondheid van hun medewerkers zijn wij de samenwerking met BuroVitaal gestart.’’

|De testen van BuroVitaal zijn van Abbot en Roche. Dit zijn geen PCR testen die de GGD afneemt, maar Antigeen testen. Beide testen zijn gevalideerd door de overheid en het RIVM.

Gemak en voordeel

Via de website http://sneltestconceptbenefits.nl/ vraagt de werkgever een eigen code aan. Deze code stuurt de werkgever door naar zijn werknemers. Werknemers maken via dezelfde website met de werkgeverscode online een afspraak op een moment en locatie naar wens. De testlocaties van BuroVitaal zijn te vinden in Zwolle, Meppel, Apeldoorn en Amsterdam. Bij een grotere vraag is het ook mogelijk om met de mobiele testlocatie langs te komen. De werknemer laat zich testen en weet meestal binnen een half uur de uitslag en de werkgever ontvangt achteraf de factuur.

‘’Het gemak en voordeel voor de ondernemer zit hem in de unieke prijs en de mogelijkheid om achteraf te betalen. De reguliere prijs van covid19sneltest.nl is 73,55 EUR exclusief btw. Conceptbenefits kan de sneltest voor 65,70 EUR exclusief btw (= 79,50 EUR inclusief BTW) aan haar klanten aanbieden en heeft daarmee een van de voordeligste sneltesten in de markt met een aanvullende service.’’ Vertelt Carlo Martina, medeoprichter van Conceptbenefits.