Waar kunnen we je mee helpen?

Netto-tarifering

Je bent hier:

Misschien ken je het wel, relatief veel klanten waar je weinig aan verdient terwijl je veel voor ze wilt doen. Door de provisie te laten vervallen en abonnementen in rekening te brengen weten we zeker dat we goed betaald krijgen voor de dienstverlening. Het borgt tegelijk ons bestaansrecht; advies en aandacht voor de klant. Prijskopers vallen vaak af door dit model en dat vinden wij prima. We blijven over met minder klanten waar we relatief meer aan verdienen en waar we ook meer voor doen.

Wat maakt deze propositie onderscheidend?

Het is provisieloos, dat doet lang niet iedereen. Maakt ons nog beter product onafhankelijk en brengt ons meer op het vlak van advies.

Doelgroep

Deze propositie is gericht op particulieren.

Verzorgingsgebied

Van Campen Dijkstra werkt op deze wijze in regio noord, Friesland maar de propositie is landelijk inzetbaar.

Verdienmodel

Van Campen Dijkstra heeft 3 verschillende abonnementen á €17, €27 en €42 per maand, de dienstverlening neemt in de vorm toe.

Proces

Er komt best wat bij kijken. Wellicht is een goede start om een call met Job Steenland te doen om bespreken waar je staat en welke wensen je hebt. Op basis daarvan kunnen we dan wel een route uitstippelen die jezelf bewandelt. Je kunt Job altijd om hulp of advies vragen.

Contactpersoon

Job Steenland
van Campen Dijkstra
job@vancampendijkstra.nl
+31 (0)6-13711441

Marketingkit

Hieronder vind je op termijn documenten, presentaties of flyers die kunnen ondersteunen bij het inzetten van deze propositie:

Was dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Inhoud