Waar kunnen we je mee helpen?

Offertestraat

Je bent hier:

Product informatie: Babylon

S&P timmert hard aan de weg om haar service richting partners elke dag te verbeteren. Een belangrijk aandeel hierin is de groeiende toolbox van S&P Services. Zo lanceerde we recentelijk WEM: Low-code development. De eerste ontwikkeling is de S&P offertestraat. Wat begon als een “proof of concept” is nu een werkende applicatie en dus ook in te zetten voor jouw bedrijf.

Met deze tool kun je als intermediair efficiënter aanbiedingen creëren. Door de ingebouwde automatisering wordt het aanbieden van verzekeringen en proposities vereenvoudigd en bespaar je tijd. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan administratie en zorgt ervoor dat er meer tijd overblijft voor persoonlijk advies en het bouwen aan langdurige klantrelaties.

Afhankelijk van de gekozen producten en de ingevoerde gegevens worden automatisch verzoeken en documenten aangemaakt. Hierdoor ben je verzekerd van het volgen van de belangrijke stappen in het aanbiedingsproces en het verzamelen van de juiste informatie.

Het proces is eenvoudig en intuïtief: invoer van de klantgegevens, automatische aanmaak van de NAW kaart in ANVA, invoer van gewenste producten, automatische berekening van de premie en dan een automatisch verzoek aan de specifieke verzekeraar in het geval van een provinciaal product. Wanneer alle informatie compleet is, wordt de aanbieding verzonden aan de klant, die de mogelijkheid heeft om direct in het online portal te ondertekenen.

Kortom, met dit hulpmiddel kun je efficiënt en professioneel aanbiedingen maken terwijl je tijd bespaart en de kwaliteit van uw advies en de klanttevredenheid verhoogt.

Meer weten over Babylon of Low-Code development? Neem dan contact met ons op!

Contactpersoon

Pascalle Jansen
Söderberg & Partners
pascalle.jansen@soderbergpartners.se
+316 219 938 69

Was dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Inhoud