Over de Waerdse Assuradeuren

Je bent hier:
  • KB Home
  • Over de Waerdse Assuradeuren

Tags…

De Waerdse assuradeuren uit Heerhugowaard is een volmachtbedrijf/serviceprovider opgericht in 2007.

De missie van de Waerdse is om met een beperkt aantal intermediairs (kernrelaties) een intensieve samenwerking aan te gaan en die intermediairs die persoonlijke aandacht en service op maat te bieden die hen in staat stelt om hun bestaande portefeuille te behouden en uit te breiden. Inmiddels zijn een dertigtal kernrelaties aangesloten bij de Waerdse en behoort het tot de middelgrote volmachtbedrijven in Nederland.

Wat wij doen voor onze klanten

Hoe u met ons wilt samenwerken bepaalt uzelf: u kunt uw huidige administratieve infrastructuur intact laten en alleen gebruik maken van ons extranet. U kunt een complete ANVA module van ons afnemen en uw volledige administratie laten lopen via de Waerdse. U kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van uw werkzaamheden aan ons uit te besteden zoals telefoonopvang, maandelijkse prolongatie en het controleren van de rekening courant.

U krijgt uiteraard een private label van ons: alle uitingen gebeuren onder uw logo en look and feel. Al dan niet digitaal.

De Waerdse is actief op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen en voert daarin een eigen koers: met een eigen product met uitstekende polisvoorwaarden en zeer concurrerende premies.

Door de kleinschaligheid  en de Service Level Agreements  bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een snelle afhandeling van schades en polisopmaak.

Kortom: kiest u voor de Waerdse dan kiest u voor maatwerk, gemak en een uitstekende concurrentiepositie.

Onze diensten

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Contact

Was dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Inhoud