Pensioen groepssessie

Je bent hier:

Pension & Life | pensioen – groepssessie – uitleg – werknemers – pensioenfondsen – werkgevers

Het houden van een groepssessie kan zowel fysiek als digitaal. Het doel van de groepssessie kan verschillen per klantvraag. S&P Support beschikt over de middelen en ervaring om sessies tot 70 man te organiseren.

Contactpersoon

Erik Westerling
S&P Support
Erik.westerling@soderbergpartners.se
+31 (0)6 11 48 22 00

Pensioen groepssessie

S&P Support kan groepssessies verzorgen. Bijvoorbeeld om de nieuwe pensioenregeling toe te lichten of na het uitvoeren van de Complete Risk Profiler. Bij iedere sessie kunnen 70 deelnemers aanwezig zijn. Dit aantal is gekozen om de mogelijkheid tot het stellen van vragen open te houden. Data en planning worden in overleg met S&P Support vastgesteld. S&P Services heeft inmiddels ruime ervaring met het organiseren van deze groepssessies, ook bij trajecten met 1000+ werknemers. S&P Support helpt ook bij het praktisch inplannen en organiseren van de bijeenkomsten.

De groepssessies kunnen digitaal of fysiek plaatsvinden. Bij een fysieke bijeenkomst dient de Partner of klant een geschikte ruimte te verzorgen. Hiervoor moeten er:

  • Voldoende stoelen aanwezig zijn
  • Presentatiemogelijkheden zoals een beamer met scherm zijn
  • Toegang tot een stabiele wi-fi verbinding zijn
  • Een contactpersoon van de locatie beschikbaar zijn

Doelgroep

Pensioen groepssessies kunnen worden aangeboden bij MKB, Mid-Corporaet en Corporate werkgevers.

Direct aan de slag

Uiteraard kan je als adviseur altijd zelf groepssessies organiseren. Zodra je veel medewerkers moet inplannen en informeren kunnen wij voorstellen dat je hulp kan gebruiken. Samen met S&P Support ben je in staat om alle werkgevers in Nederland van dienst zijn. Heb je hier hulp en ondersteuning bij nodig of wil je sparren over best practices? Neem dan contact op met Erik Westerling.

Was dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Inhoud