Söderberg & Partners: Nieuwe collega Kishan Soerdjpal

Ha collega’s,

Leuk dat ik mij nog ‘officieel’ mag voorstellen! Mijn naam is Kishan Soerdjpal, al heel mijn leven ben ik woonachtig in Rotterdam. Sinds een aantal jaar geleden woon ik samen met mijn vriendin en hebben wij zicht op de mooiste club van Rotterdam (niets is mooier dan dat ene woord.. 😉). In mijn vrije tijd houd ik mij veelal bezig met boksen, koken en plan ik graag uitstapjes in het (buiten)land. In het dagelijkse leven krijg ik energie van blijven ontwikkelen in het vak en stappen maken in de HR-dienstverlening. Verder maak ik veel gelukstofjes aan als ik weer mijn backpack mag inpakken en een avontuur in het buitenland mag aangaan.

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als een optimist, iemand die altijd de slingers zelf ophangt. Het leven is immers een feestje.

Na de middelbare school heb ik de opleiding voor Human Resource Management afgerond. Hierna ben ik al snel recruitment ingerold. Eerst aan de bureauzijde en vervolgens de stap gemaakt naar SAA Verzekeringen, hier was ik o.a. verantwoordelijk voor recruitment en diverse HR-projecten.

Per 1 maart 2023 heb ik de stap gemaakt naar S&P als HR Business Partner. Op dit moment houden wij ons bezig om de afdeling verder te structureren en optimaliseren. Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor de dagelijkse HR-vragen van collega’s en partners. In de toekomst zullen wij ons nog actiever inzetten voor de HR-projecten. Kort samengevat is mijn ervaring redelijk allround.

Ik kijk het meest uit naar het bouwen van een stevig fundament voor HR en de intensieve samenwerking met de partners om zaken efficiënter aan te vliegen.

Nummer één is voor mij gelukkig en gezond door het leven gaan 😊. Daarnaast zou ik graag een steentje willen bijdragen om als S&P te excelleren als een van de beste werkgevers in Nederland.