Een mijlpaal: Montae & Partners bestaat dit jaar 25 jaar!

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—น๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—น: ๐— ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฒ & ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ!
In die afgelopen 25 jaar is er heel veel gebeurd. Sommige Montae & Partners collegaโ€™s weten daar alles vanaf. Mike van Engelen, oprichter van Montae & Partners, heeft hun ervaringen en verhalen opgehaald en samengebracht in speciale Footprint. De verhalen gaan over het DNA van Montae & Partners en hoe de collegaโ€™s hierin zijn meegegroeid. Mike heeft zelf ook zijn verhaal gedaan, samen met Margo Lelieveld, managing partner. Hieronder een stukje uit het interview.

๐˜ผ๐™ก๐™จ ๐™Ÿ๐™ช๐™ก๐™ก๐™ž๐™š ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ช๐™œ๐™ ๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™ค๐™ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง ๐™ˆ&๐™‹, ๐™ฌ๐™–๐™ฉ ๐™ž๐™จ ๐™š๐™ง ๐™™๐™–๐™ฃ ๐™ฏ๐™ค ๐™ ๐™š๐™ฃ๐™ข๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ๐™™?
โ€˜โ€™Dat het ons ook allemaal een beetje overkomen is, begint Mike. We hadden altijd een visie over waar het naar toe moest gaan, maar een heel concreet plan – hoe dan en wat het ons dan precies zou brengen – hadden we niet echt. Veel ging op het buikgevoel en altijd gedreven vanuit de inhoud. En dat is nog steeds zo, beaamt Margo. Kansen zien en oprapen. En verbinden, vertrouwen en veranderen. Kenmerkend zijn de collegaโ€™s. Die vormen al bijna 25 jaar de rode draad: de inzet, creativiteit, gedrevenheid en de lol in het werk. En met oog voor de balans tussen werk en tijd voor jezelf, zodat het ook echt leuk blijft.โ€™โ€™

๐™Š๐™ฅ ๐™ฃ๐™–๐™–๐™ง ๐™™๐™š ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™œ๐™š๐™ฃ๐™™๐™š ๐Ÿฎ๐Ÿฑ! ๐™ˆ๐™ž๐™ ๐™š ๐™จ๐™˜๐™๐™š๐™ฉ๐™จ๐™ฉ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™—๐™š๐™š๐™ก๐™™ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ฌ๐™–๐™–๐™ง ๐™ฌ๐™š ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ˆ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™š & ๐™‹๐™–๐™ง๐™ฉ๐™ฃ๐™š๐™ง๐™จ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™ซ๐™ž๐™Ÿ๐™› ๐™Ÿ๐™–๐™–๐™ง ๐™ฏ๐™ช๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ.
โ€˜โ€™In 2027 hebben we een hele transformatie doorgemaakt en we zijn met zoโ€™n 200 M&Pโ€™ers, begint Mike. Dat is een mooie omvang voor een club die dan in de top 5 van de โ€˜Beste bedrijven van Nederlandโ€™ staat! Ja, we zijn nog steeds een โ€˜adviesbedrijf voor complexe vraagstukkenโ€™, maar ook volop werkend met en op de digitale Soderberg & Partners platformen. We bieden een breed dienstenpakket voor de fondsen, corporate werkgevers en hun individuen, die doorlopend voor begeleiding en advies bij ons terecht kunnen. We werken dan inmiddels geheel digitaal en de consultant is โ€˜de menselijke touchโ€™ die de verbinding maakt, het vertrouwen heeft. En bovendien is die consultant degene die het verschil in succes bepaalt.โ€™โ€™