Summa Groep neemt portefeuille Quorim & Dyckhaven over

Met terugwerkende kracht heeft Summa Groep per 1 januari 2023 de portefeuille van Quorim & Dyckhaven overgenomen. Een portefeuille die binnen de Summa groep al een stevig fundament aan kennis en ervaring heeft. Verheugd zijn we dan ook om te kunnen melden dat Summa Groep nu 100% eigenaar is.

Groei en ondernemerschap
De overname levert een belangrijke bijdrage aan de groeiambities van Summa Groep en Söderberg & Partners. Door de ondernemende eigenschappen van het Quorim businessmodel maakt Summa Groep tevens grote stappen in het realiseren van een nieuw bedrijfsonderdeel genaamd Summa & Partners. Een netwerk van zelfstandige adviseurs die op basis van een eigen portefeuille samen met Summa gaat ondernemen. 

Weinig veranderingen voor klanten en medewerkers
De labels Quorim en Dyckhaven blijven vooralsnog onaangepast. Ook de commerciële binnendienst en huidige medewerkers van Quorim & Dyckhaven blijven opereren vanuit Den Bosch. Relaties die als adviseur Henk Smit kennen, zullen de komende periode persoonlijk toegewezen worden aan eigen adviseurs en Summa & Partner ondernemers. Deze warme overdracht is inmiddels al in gang gezet. De communicatie richting andere klanten wordt de komende periode vormgegeven.  

Rob en Henk
Uiteraard feliciteren we via deze weg in het bijzonder Henk Smit en Rob Prüst met de verkoop van hun portefeuille. Daarnaast zijn we blij dat zij beiden de komende jaren verbonden blijven aan Summa Groep. Rob blijft verantwoordelijk voor Acura. Henk zal in een nieuwe rol focus gaan leggen op onze groeiambities. Dit gaat hij doen door het aantrekken van nieuwe ondernemers voor Summa & Partners en het realiseren van overnames. 

Voor vragen, neem gerust contact op met Niek Spronken.