Proud Experts: Jouw Online Adviseur, hét online platform van erkende hypotheekadviseurs

Inmiddels bijna een maand live; het nieuwe digitale platform ‘Jouw Online Adviseur’.
Op HypoVak, het grootste event voor de hypotheekbranche, bleek Jouw Online Adviseur (JOA) een schot in de roos en ook op AMweb Next Level viel JOA goed in de smaak.

Wat is JOA?
Jouw Online Adviseur, in het kort JOA, is een online platform van erkende hypotheekadviseurs. We verzorgen hypotheekadvies en -bemiddeling op afstand, altijd uit naam jouw naam. We werken met erkende hypotheekadviseurs die zich hebben bewezen in de markt. Zo borgen we efficiëntie en kwaliteit.

Hoe werkt JOA?

Je maakt bij ons een gratis account aan en kan via onze online tool naar gelang hypotheekdossiers online indienen. Het maakt niet uit of het er nu één of twintig per maand zijn. Wij zijn de flexibele schil voor het volledige hypotheektraject.

Voor wie?
JOA ondersteunt de eenpitter, maar ook de schade/hypotheekkantoren die wel of nog geen hypotheekadvies verzorgen. Zelfstandige hypotheekadviseurs staan regelmatig onder druk. Wat doen ze tijdens vakantie of ziekte? Met JOA loopt de omzet gewoon door. 
JOA is ook de flexibele schil voor kantoren die hypotheekadvies willen toevoegen aan hun business of voor die kantoren die snel willen opschalen. Maximale flexibiliteit is key in deze tijd en daar spelen wij met JOA op in.

JOA voor jou?
JOA is een initiatief van Proud Experts. Wil je als S&P collega partner nou ook gebruik maken van Jouw Online Adviseur met jouw kantoor? Dat kan! Neem contact op met Arjen Bijlsma, Commercieel Manager van Proud Experts. Hij is telefonisch te bereiken op: +31 6 11 71 75 35 of per mail: arjen.bijlsma@proudexperts.com

JOA in de media
We zijn trots te kunnen melden dat JOA de media heeft gehaald! AMweb heeft er een mooi artikel aan gewijd. Hier zijn we uiteraard meer dan trots op. Het artikel lees je hier op AMweb of via SPServices.nl.

Meer weten over JOA? Bezoek www.jouwonlineadviseur.nl