Söderberg & Partners: Nieuwe collega Martijn Schaafsma – CFO

In de eerste week van april is Martijn Schaafsma toegetreden tot het management team van Soderberg & Partners, als Chief Financial Officer.

De komst van Martijn valt samen met de stappen in de verdere professionalisering van de organisatie en de finance activiteiten.

Martijn heeft zijn sporen verdiend in eindverantwoordelijke rollen binnen finance, onder andere bij Ahold-Delhaize (retail), SHV/Makro (wholesale) en citizenM (hospitality) in verschillende landen in Europa, Azië, Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Martijn is getrouwd met Anastasia, en heeft 2 kinderen van 12 en 8. Hij woont in Scheveningen en houdt van sporten, reizen en lekker eten & een drankje.

Binnen het finance team zal Louis zijn huidige rol continueren waarbij hij zich meer kan richten op de tactische en operationele uitdagingen. Martijn’s focus is meer van strategische aard welke moet resulteren in een duidelijke strategie en road-map voor de finance organisatie voor de komende jaren.

We zijn heel blij met de ontwikkelingen in het finance-team en heel trots op hetgeen finance in de afgelopen drie jaar heeft gerealiseerd. We hebben alle vertrouwen in de verdere professionalisering van finance voor en met de partners.

Martijn kijkt er naar uit in de komende maanden met jullie kennis te maken.