Scharenborg: Terug op het nest!

Nieuwe versterking van ons team!

Judith heeft besloten weer te gaan studeren. Daarom hebben we een nieuwe specialist: Nick van Zetten. Nick neemt per 1 september het stokje over van Judith binnen ons marketing en communicatie team.

Nick over zijn nieuwe functie:

‘Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde is mijn interesse in marketing gewekt en ben ik erachter gekomen dat marketing een krachtig middel is, mits je het goed inzet. Door deze interesse ben ik stage gaan lopen in de richting van marketing. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd op het gebied van marketing en heb ik mogen ervaren wat je met marketing kunt bereiken. Nu is het tijd om mijn opgedane kennis in te zetten en verder te ontwikkelen bij Scharenborg.

Het afgelopen half jaar is er bij Scharenborg al een mooie basis gelegd om de online zichtbaarheid te vergroten. Mede door actief te zijn op LinkedIn, de website onderneemzeker.nl en door het versturen van nieuwsbrieven. De komende tijd gaan we bezig deze basis verder te ontwikkelen door de online communicatie van Scharenborg nog gerichter in te zetten. Een mooie uitdaging dus en we gaan samen mooie resultaten bereiken!’

We hebben met Judith de marketing al een boost kunnen geven, we willen Judith graag bedanken voor alles wat ze heeft gedaan. Gelukkig hebben we met Nick snel een geschikte vervanger kunnen vinden. Nick is erg gemotiveerd en gedreven om de online zichtbaarheid naar een nog hoger niveau te tillen en te vergroten. 

#wijzijnscharenborg #scharenborg #verzekeringen #bedrijfsverzekeringen