Söderberg & Partners: Mountainbiketocht S&P wieler community

Beste S&P bikers,

Wil je nog een keer met de S&P collega’s genieten van een mooie mountainbiketocht voordat de kerst begint? Dit is je kans! Kees Beishuizen van Montae & Partners heeft een prachtig parcours uitgezocht dat we met de S&P internationale wieler community gaan rijden.

Wanneer: zaterdag 10 december
Tijd: 9:30 starten
Waar: vanuit Ugchelen
GPX route: wordt vooraf toegestuurd.
MTB: is wel noodzakelijk aangezien de route af en toe een beetje technisch is.

Het idee is om rond 9:30 te starten en dan grotendeels de gepeilde route ten zouden van Apeldoorn (radio Kootwijk/ Hoenderloo) te gaan rijden. Deze route van 50 km is niet al te technisch en gaat over bos en heide. Voor de collega’s die geen mountainbike hebben, kan deze worden gehuurd in Hoenderloo.

geplande fietsroute

Laat even weten aan Dennis en Kees of je komt. En zo ja, of je een mountainbike wilt huren. Dat kan Kees Beishuizen (kees.beishuizen@montaepartners.nl) regelen.

S&P internationale wieler community op Strava
Wanneer je nog geen lid bent, stuur dan een e-mail naar Dennis en word lid van de community en de reeds gestarte wielerclub op Strava.

De organisatie houdt je op de hoogte over hoe de community zich ontwikkelt en waar we elkaar digitaal en bij geplande fysieke evenementen ontmoeten. Voor ideeën, ondersteuning of vragen over de fietsgemeenschap stuur een e-mail naar: Dennis.van.de.worp@montaepartners.nl

Beste fietsgroeten
S&P Wieler community Nederland

Dennis van de Worp