Söderberg & Partners: Nieuwe collega Jan Willem Jacobs

Per 1 augustus start Jan Willem Jacobs bij S&P als Business Controller. Hij zal nauw samenwerken met zowel het M&A team als het Finance team binnen S&P om o.a. business cases op te stellen én te blijven volgen voor fundamentele investeringen van S&P binnen Nederland.

“Mijn naam is Jan Willem, ik ben 31 jaar en ik woon samen met mijn vriendin in Utrecht. Mijn roots liggen echter in het oosten van het land, ik ben namelijk geboren en getogen in het Overijsselse Holten. 

Na mijn studies bedrijfseconomie en bedrijfskundige IT heb ik de afgelopen 7 jaar in diverse Finance rollen aan verschillende controlling- en M&A projecten gewerkt waaronder de verkoop én beursgang van Topicus.

In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig. Ik voetbal al mijn hele leven en sinds een aantal jaar loop ik ook een aantal triatlons per jaar. Naast het sporten heb ik een passie voor koken, daar is m’n vriendin erg blij mee!

Ik kijk met heel veel plezier uit naar mijn nieuwe uitdaging als Business Controller bij Söderberg. Sommigen van jullie heb ik al ontmoet en ik hoop ook de rest van jullie snel te ontmoeten!”