Söderberg & Partners: Nieuwe collega Laura Zuydgeest

Mijn naam is Laura Zuydgeest en ik ben blij en verheugd dat ik sinds 1 januari 2024 S&P mag komen versterken als Senior Legal Counsel Employment Law. Binnen S&P zal ik mij toe gaan leggen op arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Je kunt bijvoorbeeld bij mij terecht met vragen over arbeidsrechtelijke overeenkomsten, ontslag, disfunctioneren, ziekte, bijzondere bedingen en medezeggenschap.

In 2011 startte ik mijn loopbaan als advocaat arbeidsrecht bij een middelgroot kantoor in Den Haag. Daarna heb ik vier jaar gewerkt als legal counsel arbeidsrecht voor een payrollbedrijf met veel Engelse recruitmentbedrijven als klant. Ik zie nu uit om te bouwen aan de toekomst van S&P en het sevice center in het bijzonder. Mijn ambitie is om legal Nederland op de kaart te zetten. Ik krijg energie van het doorzien van een juridisch probleem en het Eureka moment als alles op zijn plek valt. Ik word omschreven als betrokken, perfectionistisch, gedreven en een tikkeltje chaotisch. Naast jurist ben ik moeder van dochter Fenne (5) en zoon Boas (1,5). In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig te sporten aangezien ik tevens groot liefhebber ben van uitgebreid tafelen en een drankje op zijn tijd.

Neem vooral contact op om kennis te maken of een arbeidsrechtelijk vraagstuk te bespreken!