Söderberg & Partners: Nieuwe collega Reinier Stijnman

Reinier Stijnman (35) is in september begonnen bij S&P als M&A professional.

“Ik heb meer dan acht jaar ervaring in fusies en overnames. Na mijn studies economie in Rotterdam en Nederlands recht in Leiden begon ik mijn loopbaan bij KPMG, waar ik ruim vijf jaar heb gewerkt op de M&A afdeling.

In deze functie was ik met name betrokken was bij de verkoop van middelgrote ondernemingen in verschillende industrieën. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar de koop-kant, waarbij ik voor een Nederlandse investeerder webhosting bedrijven aankocht in een snel consoliderende markt (samen met nu S&P collega Arnoud Janssen).

Voor de overstap naar S&P was ik actief als M&A manager bij een bedrijf dat voedingsmiddelen plaatst bij retailers die doorgaans geen voedingsmiddelen verkopen.

Ik ben recent van Amsterdam naar Haarlem verhuisd, zodat ik in mijn vrije tijd nog meer kan kitesurfen.”