Söderberg & Partners: Werkgevers helpen medewerkers met budgetteren

De kosten stijgen voor iedereen en werkgevers krijgen steeds vaker te maken met medewerkers die het financieel niet meer redden. Onze partners krijgen dan ook steeds vaker de vraag of ze werkgevers hierbij kunnen ondersteunen. S&P kan hierin een aantal oplossingen bieden, waaronder de laagdrempelige workshop budgetteren voor medewerkers.

In deze workshop laten we werknemers in groepen van 10-20 deelnemers op een zeer praktische wijze zien wat budgetteren is, hoe het je kan helpen en hoe je vandaag al kunt beginnen met besparen. Naast de vele praktische tips bieden we ook het Huishoudboekje aan om inzicht te krijgen in je inkomsten & uitgaven en je te begeleiden bij budgetteren. Het Huishoudboekje maakt onderdeel uit van MijnGeldzaken en is een unieke S&P applicatie die speciaal is ontwikkeld voor budgetteren.

De workshop wordt erg hoog gewaardeerd door zowel de deelnemers als de werkgevers.

Training
Deze laagdrempelige workshop is zo opgezet dat deze zeer toegankelijk voor de deelnemers. Wij helpen bij de uitrol van de workshops en trainen collega’s bij partners om deze workshop zelf te organiseren. Ook hebben wij voldoende capaciteit in het partnernetwerk beschikbaar om de workshop namens een partner uit te voeren mocht dat wenselijk zijn.

Interesse?
Is dit ook iets voor jouw klanten? Of ben je gewoon benieuwd naar wat deze workshop inhoudt?
Neem dan contact op met Erik Westerling.

Contactpersoon

Erik Westerling
S&P Support
erik.jan.westerling@soderbergpartners.se
+31 (0)6 11 48 22 00