S&P in de media: Van Campen & Dijkstra – De enige bank in de buurt

Column van Sa!Media van vrijdag 26 mei

Onlangs werden er in de gemeenteraad vragen gesteld over het verdwijnen van banken uit Opsterland. RegioBank is de enige bank die nog een vestiging heeft in Opsterland. En daar zijn wij heel trots op! 

Wij zijn de buurtzame bank en dat laten we op verschillende manieren zien. Ten eerste door letterlijk aanwezig te zijn in de buurt. Ons kantoor is vijf dagen in de week open om je bankzaken te regelen. Maar ook geven we je advies op het vlak van verzekeringen en hypotheken. Je kunt bij ons nog gewoon langskomen met je kind om de inhoud van de spaarpot op de rekening te laten storten, maar als ondernemer kun je ook bij ons terecht voor een zakelijke rekening. En tot slot zetten wij ons graag in voor een leefbare buurt. Zo zijn we onlangs een meerjarige sponsorsamenwerking aangegaan met de Avondvierdaagse in Gorredijk en starten we binnenkort een inzamelingsactie met de Zonnebloem. 

Maar we geven ook workshops Veilig Online Bankieren en gastlessen op basisscholen. Zo willen we bijdragen aan de leefbaarheid van Gorredijk en omstreken. Soms krijgen we de vraag: alle andere banken zijn al weg, hoe lang blijven jullie nog? Het antwoord op die vraag? Wij blijven gewoon!

De maand juni staat bij ons in het teken van Overstapweken. Wil jij overstappen naar de enige bank in de buurt? Kom dan langs en we regelen alles voor je van A tot Z. Daarbij krijg je ook nog eens een leuk welkomstcadeau! En mocht je na de overstap nog vragen hebben, dan kun je altijd bij ons binnenlopen. Want ook dát is de buurtzame bank.

Adisa Terzic en Dorothé Visbeek
Adviseurs Bankzaken Van Campen & Dijkstra Gorredijk