Söderberg & Partners: Nieuwe collega Tim van den Broek

Met ingang van 1 juli is Tim van den Broek begonnen als Consortium Lead binnen de Soderberg & Partners family.

Het Consortium wordt opgericht om de markt te attaqueren van keuzebegeleiding die met het Pensioenakkoord van belang wordt voor iedere Nederlander. De Wet Toekomst Pensioenen die per 1 juli in is gegaan geeft werknemers en werkgevers een overgangsfase om aanpassingen in hun pensioenregelingen aan te brengen. De wet kent drie doelen: een aanvullend pensioen dat sneller stijgt, een persoonlijkere en duidelijkere pensioenopbouw en een pensioenstelsel dat beter aansluit bij deze tijd waarin mensen gemakkelijker van baan wisselen. Pensioenproviders dienen dit te verzorgen.

Een aantal partijen binnen de S&P family heeft de koppen bij elkaar gestoken om te zien hoe de S&P tooling iRåd in de behoefte van keuzebegeleiding en keuze-inrichting kan voorzien. We doen dit met een combinatie van Man & Machine en streven daarbij naar een rol voor het Consortium in het gehele traject en bovendien voor de volledige groep deelnemers.

Het streven is om het Consortium aan het eind van het derde kwartaal up & running te hebben.

Tim komt uit de zakelijk, bancaire hoek (ING) en heeft voor ING ook in het buitenland gewerkt. Na zijn ING-tijd heeft hij o.a. een tweetal pensioenuitvoeringsorganisaties in Nederland geleid.

Tim is getrouwd en heeft een samengesteld gezin van 5, inmiddels uithuizige, kinderen. Tim woont in Bussum en houdt van sporten & arthouse movies.