Söderberg & Partners vestigt zich in Groot-Brittannië

Söderberg & Partners kondigt haar plannen aan om zich te richten op de markt in het Verenigd Koninkrijk. Er is begonnen met het bouwen van een platform om de diensten en producten van Söderberg & Partners naar adviseurs en klanten in het Verenigd Koninkrijk te brengen, en het team achter een van de grootste financiële platforms van het land is aangetrokken om dit deel van de onderneming te leiden.

Er is een groeiende behoefte aan gekwalificeerd financieel advies in het Verenigd Koninkrijk, voornamelijk gedreven door demografische en regelgevende factoren. Tegelijkertijd zien we ook dat er een groot potentieel is om dingen efficiënter en klantgerichter te doen. We hebben een kans om binnen te komen met onze oplossingen, systemen en tools en iets neer te zetten dat de Britten echt wakker schudt.

Gustaf Rentzhog, CEO van Söderberg & Partners

Het werk om het UK-platform van Söderberg & Partners te ontwikkelen wordt geleid door Bill Vasiliieff, oprichter en voormalig CEO van het financiële adviesplatform Novia, en Nick Raine, voormalig COO van Novia. De ambitie is om het platform eind 2023 te lanceren. Söderberg & Partners streeft naar tussen de 500 en 1.000 aangesloten adviseurs binnen 5 jaar.

Verder lezen?

Ook de internationale media gaf de afgelopen tijd toenemend aandacht aan de uitbreiding van Söderberg & Partners. Lees hieronder een greep uit de Britse media.

1 gedachte over “Söderberg & Partners vestigt zich in Groot-Brittannië”

Reacties zijn gesloten.