Terugblik WBN European Regional Meeting in Wenen

S&P was weer goed vertegenwoordigd tijdens het 2023 World Wide Brokers Network (WBN) European Regional Meeting welke van 29 tot 31 januari jl. in Wenen werd gehouden. De focus van deze bijeenkomst lag naast het inhoudelijke programma op het netwerken tussen de Europese WBN partners waarvan er ruim 200 aanwezig waren.

Vanuit S&P NL waren voor non-life business aanwezig Janet Poorter-Klein Teselink, Marina Heijkoop en Niek Post (Kroller Boom) en voor EB Theo Stam en Ron van Overhagen (Montae).

Vanuit S&P Zweden en Noorwegen waren er 7 collega’s aanwezig, hetgeen in het totaal een mooie S&P afvaardiging gaf om breed uit te netwerken en de relaties met onze internationale partners verder te versterken. Na de officiële lancering van S&P NL in ABU Dhabi afgelopen oktober beginnen we goed zichtbaar te worden en begint ook de internationale business uit alle windstreken al goed op gang te komen.

Voor 2023 staan er ook weer Global meetings op het programma waar we verder acte de préséance zullen geven en uiteraard verslag van doen. We kunnen na deze meeting in Wenen wel stellen dat S&P NL niet meer weg te denken is in dit mooie internationale speelveld.