Terugblik 68e WBN Global Conference in Atlanta – USA

Een afvaardiging van de internationale vertegenwoordigers van S&P Nederland en Nordics waren aanwezig op het 68e WBN Global Conference in Atlanta/USA van 26 t/m 29 april. Meer dan 340 deelnemers vanuit de hele wereld kwamen bij elkaar, waarmee dit als het grootse tot nu toe gehouden World Wide Brokers Network (WBN) evenement bestempelt kan worden.  

Vanuit S&P NL waren voor Non-Life business (P&C) aanwezig Niek Post (Kröller Boom) en voor Employee Benefits (EB) Theo Stam en Ron van Overhagen (Montae & Partners) aangevuld met wederom een stevige bezetting vanuit S&P Zweden en Noorwegen, S&P was dus wederom sterk vertegenwoordigd tijdens dit event.

Tijdens de conferentie werden er vele belangrijke ontwikkelingen binnen de internationale verzekeringsindustrie besproken, waaronder ook de ontwikkelingen en de invloed van Artificial Intelligence (AI) op onze dagelijkse business, de impact van fusies en overnames binnen de internationale verzekeringsindustrie, de wereldwijde focus op Employee Wellness en vele andere belangrijke topics, maar bovenal het persoonlijke netwerken tussen alle partners onderling.  Onder andere door de uitstekende voorbereiding van het S&P team zijn er weer vele interessante banden gesmeed en verder versterkt met broker partners vanuit de gehele wereld en gelet op de locatie en de business opportunities een extra focus op de US partners.

Als S&P NL zien we de ontwikkelingen binnen de samenwerking van het WBN netwerk, voor zowel de vanuit S&P NL uitgaande business als de vanuit het buitenland inkomende business over de afgelopen periode, sterk stijgen. Dit is een mooi resultaat binnen het 1e jaar partnership binnen het WBN netwerk!

We zullen als S&P NL International team in een van de volgende nieuwsbrieven een verdere achtergrond geven van het speelveld voor Internationale Business voor S&P zowel op schade- als EB terrein.

To be continued!