Zekerheuts: Breidt uit van vijf naar zeven kantoren en verjongt

Op 1 januari nam financieel dienstverlener zekerheuts twee Regiobankkantoren in Bocholtz en Amstenrade over met behoud van personeel, waarmee het totaal op zeven zekerheuts-kantoren kwam.

„Grootbanken trekken zich terug, filialen sluiten en adviseurs geven steeds meer advies digitaal”, zegt directeur Ron Heuts. „Wij blijven kiezen voor persoonlijk contact. Geloof het of niet, maar ook de jeugd wil met ons om de tafel. Ze willen dat hypotheekgesprek voor hun eerste woning niet voeren via een beeldscherm.”

Zekerheuts is onder andere zelfstandig adviseur van RegioBank. „Zonder dat we bankier zijn”, verduidelijkt Heuts. „Wij doen al het advieswerk wat erbij komt kijken. We kozen voor RegioBank omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door de persoonlijke dienstverlening. Bij een RegioBank-filiaal kun je nog met je kleinkind de eerste vijftig euro van de Zilvervlootrekening komen storten. Dat is toch vaak een momentje. Veel leuker om dat ‘in het echt’ te doen, dan via een muisklik. De overname van de twee kantoren In Bocholtz en Amstenrade was een logische stap.”

Bereikbaar zijn

„We blijven dus fysiek bereikbaar voor onze klanten. En andersom gaan we ook naar klanten toe. Niet voortdurend, maar we laten ons gezicht wel zien”, gaat Heuts verder. „In 2019 ben ik bij alle klanten van 85 jaar en ouder op huisbezoek geweest, zij zijn soms al klant sinds de eerste dag in 1957. Ze vonden het geweldig.”